• Dwight Culbard

Hoe kan ik mijn huis snel verkopen ongeacht de huizenmarkt?

Ik ben Dwight Culbard zzp’er in de ICT en vastgoedinvesteerder van dwightkoopthuizen.nl. Doordat ik zelf vastgoedinvesteerder ben mag ik van mezelf zeggen dat ik ervaring heb in deze sector. Ik ga u een aantal gouden tips geven hoe u snel uw huis kan verkopen ongeacht in welke markt wij zitten.

Vele tips die je op internet ziet zijn vrij vaak dezelfde soort tips. Die tips werken prima, maar zijn wel afhankelijk van waar u zich in de huizenmarkt bevindt. Bevindt u zich in de verkopersmarkt of kopersmarkt?

Ik ben op zoek gegaan naar tips die in elke markt werken en dus marktonafhankelijk zijn. Het gaat er natuurlijk ook om wat je als verkoper wilt. Wil je de volle pond betalen of alleen snel willen verkopen. Dat laatste kan van toepassing zijn in verband met problemen, zoals geen inkomen meer, je moet snel verhuizen of echtscheiding, etc. Dit artikel gaat over “Hoe kan ik mijn huis snel verkopen ongeacht de huizenmarkt?”en niet hoe krijg ik het meest voor mijn huis.

Zo las ik een artikel waarin iemand schrijft dat zij binnen 1 dag 24 kijkers kregen en het ruim boven de vraagprijs verkochten. Ja, zo kan ik het ook in een verkopersmarkt. Maar ja, wat als de markt tegenzit? Nu zitten wij goed in de markt voor de verkopers, maar wat als de markt straks krimpt? En die markt zal krimpen.

Gouden tip nummer 1:


Als je bereid bent onder de marktprijs te verkopen, heb je je huis snel verkocht, wellicht binnen een week. Maar hoe? Ga op zoek naar een vastgoedinvesteerder en zoek niet op de gewone markt. Deze tip werkt altijd ongeacht waar u zich in de huizenmarkt bevindt, als verkoper of koper. Een vastgoedinvesteerder is niet emotioneel betrokken bij de woning, dus die kijkt puur en alleen naar de cijfers en of deze wel kloppen.

Gouden tip nummer 2:


Werk met een partij of bedrijf die alleen met vastgoedinvesteerders werken. Deze partijen hebben vaak een enorm netwerk aan vastgoedinvesteerders. Als u een partij kiest stel hun de vraag of ze een concurrent kunnen aanbevelen. Kunnen zij u een aanbevelen, dan weet u dat deze partij het beste met u voor heeft. Als ze negatief of terughoudend reageren dan weet u genoeg; ze willen het maximale eruit halen. Een goede partij is niet bang om zijn concurrenten te noemen of samen te werken met zijn concurrenten/co-collega's.


Gouden tip nummer 3:


Sta niet gek te kijken als u een bod van 70% van de waarde krijgt. De investeerders hebben vaak contant geld op de bank staan en willen graag investeren en dus zijn ze altijd op zoek naar een goede deal. Een goede deal is altijd iets onder de marktwaarde, zodat er nog ruimte is om rendement te maken. Zij zullen niet moeilijk doen over bijvoorbeeld hoe de badkamer eruit ziet, met name de kleur van de tegels. Wellicht verbouwen ze die.


Conclusie:


Concluderend kan gesteld worden dat je altijd je huis snel kan verkopen als je bereid bent het onder de marktwaarde te verkopen. Klinkt simpel en dat is het ook. Maar daar denk je niet altijd aan. Dit werkt namelijk in elke markt. Vele mensen geven tips, zoals het opruimen van je huis en niet in het bezit zijn van huisdieren, etc. Deze werken prima en dragen bij aan de verkoop. Er moet hier echter wel een kanttekening worden geplaatst, namelijk in welke fase u zich van de huizenmarkt bevindt. In de verkopersmarkt maakt het allemaal niet uit, want mensen staan te springen om huizen. Maar wat als de markt straks anders is? Dan zijn deze gouden tips in dit artikel van grote waarde als u snel uw huis wil verkopen.

Een partij waar u snel uw huis kan verkopen is natuurlijk

https:// www.Dwightkoopthuizen.nl ,

maar ook:

http://huisjeskoper.nl

https://www.wijkopenhuizen.nl

https://www.dehuizenbank.nl/

https://wijkopenuwhuissnel.nl/

Meld je nu aan zolang het nog kan en ontvang “out of the box” tips over het snel verkopen van uw huis.

www.dwightkoopthuizen.nl

Als verkoper of als vastgoedinvesteerder. verkoper link, Koop Link

Denkt u dat deze goudentips kunnen werken laat het ons weten ?